دانلود اپلیکیشن

سیب‌زمینی سرخ کرده مدیترانه‌ای، پیشنهادی ویژه در کنار همبرگر خانگی

سیب‌زمینی مدیترانه‌ای گزینه‌ای ویژه در کنار همبرگر خانگی

کمتر پیش می‌آید که ما طرفداران همیشگی همبرگر، همبرگر خانگی خود را بدون سیب زمینی سرو کنیم یا به رستوران برویم و در کنار همبرگر مورد علاقه خود، سیب زمینی سرخ کرده، سفارش ندهیم.

پختن سیب‌زمینی سرخ کرده شاید به نظر کار پیچیده‌ای نباشد اما با به کارگیری چند ترفند به راحتی می‌توانید آن را از یک وعده جانبی معمولی به پیشنهادی شگفت‌انگیز به عنوان وعده اصلی یا در کنار همبرگر خانگی تبدیل کنید.

در فریکادل هم سیب زمینی سرخ کرده جایگاه ویژه‌ خودش را دارد و در کنار برگر صد در صد گوشت یک ترکیب استثنایی می‌سازد. به ویژه که میتوانید آن را با سس‌های متنوع و ویژه فریکادل نوش جان کنید. در این مطلب اما یک پیشنهاد ویژه طرفداران همبرگر خانگی داریم تا با سیب زمینی سرخ کرده مدیترانه‌ای همبرگر خانگی خود را میل کنند یا زمانی که می‌خواهید دوستان یا فامیل یا خانواده را یک همبرگر خانگی دستپخت خودتان مهمان کنید، با یک بشقاب سیب‌زمینی مدیترانه‌ای درجه یک، آن‌ها را شگفت‌زده کنید. پس با هم طرز تهیه و پخت سیب‌زمینی سرخ کرده مدیترانه‌ای را مرور می‌کنیم:

مواد لازم برای آماده‌سازی سیب‌زمینی سرخ کرده مدیترانه‌ای در کنار همبرگر خانگی

  • سیب‌زمینی به مقدار لازم
  • یک پیمانه کنجد
  • یک پیمانه آویشن
  • یک پیمانه ریحان
  • یک پیمانه دارچین
  • یک پیمانه نمک
  • روغن به مقدار لازم

طرز تهیه سیب‌زمینی سرخ کرده مدیترانه‌ای مناسب برای سرو در کنار همبرگر خانگی

  • اولین قدم برای داشتن سیب‌زمینی سرخ کرده حرفه‌ای که در کنار برگر خانگی درجه یک جلب نظر کند، پوست کندن و خلال کردن آن به صورت کاملا منظم و مرتب است برای این کار سیب‌زمینی‌ها را با حوصله پوست بگیرید و بعد با برش‌های نازک به گوشه‌های آن، سیب‌زمینی را به حجمی مسطح تبدیل کنید و به راحتی آن را به صورت یکدست خلال کنید، دقت داشته باشید که خلال‌ها ریز نباشند.
  • یک قابلمه را پر از آب کنید و بگذارید تا داغ شود و به جوش برسد، سپس برای چند دقیقه خلال‌های سیب‌زمینی را در آن قرار دهید تا لعاب بیندازید و سپس سیب‌زمینی‌ها را از قابلمه خارج کنید و بگذارید سرد شود. این کار باعث می‌شود سیب‌زمینی‌های تردتر شوند.
  • حالا که سیب‌زمینی‌ها سرد شدند آن‌ها را برای یک شب یا حداقل 2 ساعت در فریزر قرار دهید.
  • تفاوت اصلی سیب‌زمینی سرخ کرده مدیترانه‌ای با سیب‌زمینی سرخ کرده معمولی دقیقا در همین مرحله است جایی که نوبت به ادویه بازی و اضافه کردن ادویه‌های مخصوص سیبزمینی سرخ کرده مدیترانه‌ای می‌رسد؛

در این روند کنجد، آویشن، پونه کوهی خردشده را برای چند دقیقه تفت دهید و سپس زیره، دارچین و نمک و ریحان را با آن‌ها در یک ظرف مخلوط کنید.

  • حالا سیب‌زمینی‌ها را در روغن سرخ کنید و در زمانی که به اندازه کافی سرخ شد، در یک تابه بدون روغن خلال‌های سیب‌زمینی و ادویه را با هم مخلوط کنید و تفت دهید.

سیب‌زمینی سرخ‌کرده مدیترانه‌ای شما آماده شده و می‌توانید در کنار همبرگر خانگی خود آن را سرو و نوش جان کنید.

 

 

 

 

 

 

نظرات کاربران

نظر شما !